Prime Minister's Office
PM expresses happiness for 60% coverage of Tap Water connection in villages' households
PM says this is an outstanding achievement and will empower several lives
04 APR 2023 7:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness for 60% coverage of Tap Water connection in villages' households and said that this is an outstanding achievement and will empower several lives. Shri Modi also said that we are doing everything possible to increase this coverage at an even greater pace in the times to come.
In reply to the tweet by Union Minister for Jal Shakti, Shri Gajendra Singh Shekhawat, the Prime Minister tweeted;
"This is an outstanding achievement and will empower several lives. We are doing everything possible to increase this coverage at an even greater pace in the times to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খুঙ্গংগী য়ুমথোঙশিংদা চাদা ৬০ তোতি ঈশিং শম্বদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মসি শিংথানিঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি অমসুং পুন্সি কয়া ফিবম ফগৎহল্লগনি
04 APR 2023 7:47PM by PIB Imphal
খুঙ্গংগী য়ুমথোঙশিংদা চাদা ৬০ তোতি ঈশিং শম্বদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং হায়খি মদুদি মসি শিংথানিঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি অমসুং পুন্সি কয়া ফিবম ফগৎহল্লগনি। শ্রী মোদীনা হায়খি তুংদা হেন্না খোঙজেল য়াংনা তোতি ঈশিং শম্বা হেনগৎহন্নবা ঐখোয়না পাংথোকপা য়াবা থবকশিং পাংথোক্লি।
জল শক্তিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী গাজেন্দ্র সিংহ সেখাৱাতকী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি শিংথানিঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি অমসুং পুন্সি কয়া ফিবম ফগৎহল্লগনি। তুংদা হেন্না খোঙজেল য়াংনা তোতি ঈশিং শম্বা হেনগৎহন্নবা ঐখোয়না পাংথোকপা য়াবা থবকশিং পাংথোক্লি”।