প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গছ-গছনি আৰু হ্ৰদকে ধৰি প্ৰকৃতিৰে বেংগালুৰুৰ অতিশয় গভীৰ সম্পৰ্ক আছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
01 APR 2023 9:33AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে বেংগালুৰুৰ গছ-গছনি আৰু হ্ৰদকে ধৰি প্ৰকৃতিৰে এক অতিশয় গভীৰ সম্পৰ্ক আছে।
প্ৰকৃতিপ্ৰেমী, উদ্যান-পৰিচাৰক আৰু শিল্পী শ্ৰীমতী সুভাষিনী চন্দ্ৰামণিয়ে বেংগালুৰুৰ গছ-গছনিৰ বৈচিত্ৰ্যপূৰ্ণ থূপৰ বিশদ বিৱৰণী সম্পৰ্কে কৰা টুইট থ্ৰেডলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে লগতে জনসাধাৰণক নিজ-নিজ চহৰ-নগৰৰ এনে দিশসমূহ প্ৰদৰ্শন কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“এয়া বেংগালুৰু আৰু ইয়াৰ গছ-গছনিক লৈ এক আকৰ্ষণীয় থ্ৰেড। গছ-গছনি আৰু হ্ৰদকে ধৰি প্ৰকৃতিৰে বেংগালুৰুৰ অতিশয় গভীৰ সম্পৰ্ক আছে।
মই আনকো নিজ-নিজ চহৰ-নগৰৰ এনে দিশসমূহ প্ৰদৰ্শন কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছো। এয়া আকৰ্ষণীয় হৈ উঠিব।”

Prime Minister's Office
Bengaluru has a very deep bond with nature including trees and lakes: PM
01 APR 2023 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Bengaluru has a very deep bond with nature including trees and lakes.
In a reply to the tweet threads by Nature lover, Gardener and Artist, Smt Subhashini Chandramani about the detailed description of diverse collection of trees in Bengaluru, the Prime Minister also urged people to share others to showcase such aspects of their towns and cities.
The Prime Minister tweeted;
“This is an interesting thread on Bengaluru and it’s trees. Bengaluru has a very deep bond with nature including trees and lakes.
I would also urge others to showcase such aspects of their towns and cities. It would be an interesting read.”