প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উপাল-ৱাপাল অমসুং পাৎশিং য়াওনা মহৌশাগা বেঙ্গলুরুগা য়াম্না অচেৎপা মরী লৈনৈ: পি.এম.
01 APR 2023 9:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উপাল-ৱাপাল অমসুং পাৎশিং য়াওনা মহৌশাগা বেঙ্গলুরুগা য়াম্না অচেৎপা মরী লৈনৈ হায়না ফোঙদোকখ্রে।
মহৌশাবু নুংশিজবা, মালী অমসুং আর্তিস্ত, শ্রী সুভাশিনি চন্দ্রমনিনা বেঙ্গলুরুদা হৌরিবা তোঙান-তোঙানবা মখলগী উপাম্বীশিংগী মতাংদা অকুপ্পা ৱারোলশিংগী মতাংদা তৌখিবা ত্বিত থ্রেদশিংগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা মখোয়গী তাউন অমসুং সহরশিংগী অসিগুম্বা হীরমশিং অতোপ্পদা শিয়র তৌনবা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“বেঙ্গলুরু অমসুং মাগী উপাম্বীশিংগা লোয়ননা অখন্নবা মরী অমা লৈ। উপাল-ৱাপাল অমসুং পাৎশিং য়াওনা মহৌশাগা বেঙ্গলুরুগা য়াম্না অচেৎপা মরী লৈনৈ।
ঐহাক্না মীয়ামদা মখোয়গী তাউন অমসুং সহরশিংগী অসিগুম্বা হীরমশিং অতোপ্পদা শিয়র তৌনবা হায়জরি। মসি পাবদা পুক্নিং চীংশিন্নীংঙাই ওইগনি।”

Prime Minister's Office
Bengaluru has a very deep bond with nature including trees and lakes: PM
01 APR 2023 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Bengaluru has a very deep bond with nature including trees and lakes.
In a reply to the tweet threads by Nature lover, Gardener and Artist, Smt Subhashini Chandramani about the detailed description of diverse collection of trees in Bengaluru, the Prime Minister also urged people to share others to showcase such aspects of their towns and cities.
The Prime Minister tweeted;
“This is an interesting thread on Bengaluru and it’s trees. Bengaluru has a very deep bond with nature including trees and lakes.
I would also urge others to showcase such aspects of their towns and cities. It would be an interesting read.”