প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী পুৱারিদা হৌজিক ফাওবগী ওইনা কোইলা খ্বাইদগী য়াম্না পুথোকখিবা অদুবু নুংঙাইবা ফোংদোকপা
03 APR 2023 9:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী পুৱারিদা হৌজিক ফাওবগী ওইনা কোইলা খ্বাইদগী য়াম্না পোথোকখিবা অদুদা মহাক্কী নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
কোল অমসুং মাইন্সকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী প্রহলাদ জোশিনা তৌরকপা ত্বীত অদুগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি;
“শেন্মিৎলোন চাউখৎনবগীদমক্তা য়াম্না মরু ওইবা সেক্তর অমদা খ্বাইদগী থোইদোক-হেন্দোক্না মাইপাকপা পুরকপা।”

Prime Minister's Office
PM acknowledges the highest ever coal production in the history of India
03 APR 2023 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the highest ever coal production in the history of India.
In reply to the tweet by Union Minister for Coal and Mines, Shri Pralhad Joshi, the Prime Minister tweeted;
“Outstanding accomplishment in an important sector for economic growth.”