প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লুপা করোর ২৫০০গী স্কিম ১১গীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মিজোরম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 APR 2023 9:17AM by PIB Imphal
ঙরাং য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা শঙ্গাখিবা নত্ত্রগা উরেপ-উয়ুং তমখিবা লুপা করোর ২৫০০গী স্কিম ১১গীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিজোরমগী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“তোঙান-তোঙানবা হিরমশিং কোনশিনবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং অসিগী খুৎথাংদা রাজ্য অসিগী চাউখৎপগী খোঙজেল য়াংখৎহনবগীদমক মিজোরমগী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Mizoram for 11 schemes of approx. ₹2500 crore
02 APR 2023 9:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the people of Mizoram for 11 distinct schemes of approx. ₹2500 crore which were either inaugurated or foundation stone for which were laid by the Union Minister Shri Amit Shah yesterday.
The Prime Minister tweeted
"Congratulations to the people of Mizoram for the boost to the state’s growth trajectory through these development works covering various sectors."
More details can be found here https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1912878