প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেচনেল ইণ্টাৰ কলেজ ক্ৰছৱৰ্ড এক্সপেডিচন, ২০২৩(এনআইচিই)এ তৰুণ প্ৰজন্ম, বিশেষকৈ ক্ৰছৱৰ্ডৰ প্ৰতি আগ্ৰহীসকলৰ মাজত উৎসাহ বৃদ্ধি কৰিবঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
31 MAR 2023 9:05AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে নেচনেল ইণ্টাৰ কলেজ ক্ৰছৱৰ্ড এক্সপেডিচন, ২০২৩(এনআইচিই)এ যুৱক-যুৱতী, বিশেষকৈ ক্ৰছৱৰ্ডৰ প্ৰতি আগ্ৰহীসকলৰ মাজত উৎসাহ বৃদ্ধি কৰিব৷
শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ এলানি টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
“এই প্ৰচেষ্টাই যুৱক-যুৱতী, বিশেষকৈ ক্ৰছৱৰ্ডৰ প্ৰতি আগ্ৰহীসকলৰ মাজত উৎসাহ বৃদ্ধি কৰিব৷”

Prime Minister's Office
National Inter College Crossword Expedition 2023 (NICE-23) would interest youngsters, particularly crossword enthusiasts: PM
31 MAR 2023 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that National Inter College Crossword Expedition 2023 (NICE-23) would interest youngsters, particularly crossword enthusiasts.
In reply to the tweet thread by Ministry of Education, the Prime Minister tweeted;
“This is something that would interest youngsters, particularly crossword enthusiasts.”