ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନ୍ୟାସନାଲ ଇଣ୍ଟର କଲେଜ କ୍ରସୱାର୍ଡ ଏକ୍ସପେଡିସନ ୨୦୨୩ (ନାଇସ-୨୩) ଯୁବପୀଢି, ବିଶେଷ କରି କ୍ରସୱାର୍ଡ ଆଗ୍ରହୀଙ୍କୁ ଆକର୍ଷିତ କରିବ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
31 MAR 2023 5:59PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ନ୍ୟାସନାଲ ଇଣ୍ଟର କଲେଜ କ୍ରସୱାର୍ଡ ଏକ୍ସପେଡିସନ ୨୦୨୩ (ନାଇସ- ୨୩) ଯୁବପୀଢି ବିଶେଷ କରି କ୍ରସୱାର୍ଡ ଆଗ୍ରହୀଙ୍କୁ ଆକର୍ଷିତ କରିବ ।
ଶିକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଏହା ଏମିତି କିଛି ଯାହା ଯୁବପୀଢି, ବିଶେଷ କରି କ୍ରସୱାର୍ଡ ଆଗ୍ରହୀଙ୍କୁ ଆକର୍ଷିତ କରିବ ।”

Prime Minister's Office
National Inter College Crossword Expedition 2023 (NICE-23) would interest youngsters, particularly crossword enthusiasts: PM
31 MAR 2023 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that National Inter College Crossword Expedition 2023 (NICE-23) would interest youngsters, particularly crossword enthusiasts.
In reply to the tweet thread by Ministry of Education, the Prime Minister tweeted;
“This is something that would interest youngsters, particularly crossword enthusiasts.”