প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শেনবা চহি ২০২২-২৩দা সি.জি.তি.এম.এস.ইনা গরেন্তি লাখ ১ য়ৌবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
30 MAR 2023 11:19AM by PIB Imphal
শেনবা চহি ২০২২-২৩দা ক্রেদিৎ গরেন্তি স্কিম ফোর মাইক্রো এন্দ স্মোল ইন্তরপ্রাইজেস(সি.জি.তি.এম.এস.ই)না গরেন্তি লাখ ১ য়ৌবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি ঐখোয়গী শেন্মিৎলোন হেন্না ফগৎহন্নবা ঐখোয়গী নহারোলশিংগী ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপকী থৌনাদা ঐখোয়না থাজবা থম্লি”।
এম.এস.এম.ই মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী শেন্মিৎলোন হেন্না ফগৎহন্নবা ঐখোয়গী নহারোলশিংগী ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিপকী থৌনাদা ঐখোয়না থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on CGTMSE touching guarantees of one lakh crore during 2022-23 FY
30 MAR 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Credit Guarantee Scheme for Micro & Small Enterprises (CGTMSE) touching guarantees of one lakh crore during 2022-23 FY. Shri Modi has said that We are betting on the entrepreneurial zeal of our youth to propel our economy to even greater heights.
In response to a tweet by the Ministry of MSME, the Prime Minister said;
"We are betting on the entrepreneurial zeal of our youth to propel our economy to even greater heights."