ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୦୨୨-୨୩ ଆର୍ଥିକ ବର୍ଷରେ ସିଜିଟିଏମଏସଇ ଗ୍ୟାରେଣ୍ଟି ଏକ ଲକ୍ଷ କୋଟି ଛୁଇଁଥିବାରୁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 MAR 2023 11:19AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ୨୦୨୨-୨୩ ଆର୍ଥିକ ବର୍ଷରେ ସୂକ୍ଷ୍ମ ଓ ଲଘୁ ଉଦ୍ୟୋଗ କ୍ରେଡିଟ ଗ୍ୟାରେଣ୍ଟି ଯୋଜନା (ସିଜିଟିଏମଏସଇ) ଏକ ଲକ୍ଷ କୋଟି ଟଙ୍କା ଛୁଇଁଥିବାରୁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । ଆମ ଅର୍ଥନୀତିକୁ ଉଚ୍ଚତାର ନୂତନ ଶିଖରକୁ ନେବା ପାଇଁ ଯୁବପୀଢିଙ୍କ ଉଦ୍ୟୋଗୀ ମନୋଭାବ ଉପରେ ବାଜି ଲଗାଉଛୁ ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ଏମଏସଏମଇ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଆମ ଅର୍ଥନୀତିକୁ ଉଚ୍ଚତାର ନୂତନ ଶିଖରକୁ ନେବା ପାଇଁ ଯୁବପୀଢିଙ୍କ ଉଦ୍ୟୋଗୀ ମନୋଭାବ ଉପରେ ବାଜି ଲଗାଉଛୁ ।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on CGTMSE touching guarantees of one lakh crore during 2022-23 FY
30 MAR 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Credit Guarantee Scheme for Micro & Small Enterprises (CGTMSE) touching guarantees of one lakh crore during 2022-23 FY. Shri Modi has said that We are betting on the entrepreneurial zeal of our youth to propel our economy to even greater heights.
In response to a tweet by the Ministry of MSME, the Prime Minister said;
"We are betting on the entrepreneurial zeal of our youth to propel our economy to even greater heights."