প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২২-২৩ বিত্তীয় বৰ্ষৰ ভিতৰত চিজিটিএমএছইয়ে এক লাখ কোটিৰ নিশ্চয়তা স্পৰ্শ কৰাত সুখ প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
30 MAR 2023 11:19AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২২-২৩ বিত্তীয় বৰ্ষৰ ভিতৰত এক লাখ কোটিৰ নিশ্চয়তা স্পৰ্শ কৰি সুক্ষ্ম আৰু ক্ষুদ্ৰ উদ্যোগৰ ঋণ নিশ্চয়তা আঁচনি (CGTMSE)ক লৈ সুখ প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে আমি আমাৰ অৰ্থনীতি আৰু অধিক উচ্চতালৈ আগুৱাই নিয়াৰ বাবে আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ উদ্যোগীকৰণ দক্ষতাৰ ওপৰত বাজি ধৰিছো।
এম এছ এম ই মন্ত্ৰালয়ৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
আমাৰ অৰ্থনীতি আৰু অধিক উচ্চতালৈ আগুৱাই নিবলৈ আমি আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ উদ্যোগীকৰণৰ মানসিকতাক অনুপ্ৰাণিত কৰিব লাগিব।’

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on CGTMSE touching guarantees of one lakh crore during 2022-23 FY
30 MAR 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Credit Guarantee Scheme for Micro & Small Enterprises (CGTMSE) touching guarantees of one lakh crore during 2022-23 FY. Shri Modi has said that We are betting on the entrepreneurial zeal of our youth to propel our economy to even greater heights.
In response to a tweet by the Ministry of MSME, the Prime Minister said;
"We are betting on the entrepreneurial zeal of our youth to propel our economy to even greater heights."