প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এছ-টি সংগম’-য়ে গুজৰাট আৰু তামিলনাডুৰ মাজত শতিকা আগতে উদ্ভৱ হোৱা এক বন্ধন শক্তিশালী কৰি তুলিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
26 MAR 2023 10:49AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে ‘তামিলনাডু আৰু সৌৰাষ্ট্ৰ সংগম’ (এছ টি সঙ্গম)য়ে গুজৰাট আৰু তামিলনাডুৰ মাজত শতিকা পূৰ্বে উদ্ভৱ হোৱা এক বন্ধন শক্তিশালী কৰি তুলিছে।
এক ‘টুইট’যোগে কেন্দ্ৰীয় ৰে'ল আৰু বস্ত্ৰ দপ্তৰৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী দৰ্শনা জাৰ্দোশে জানিবলৈ দিয়ে যে ‘সৌৰাষ্ট্ৰ আৰু তামিল সঙ্গম’ উপলক্ষে তামিলনাডুৰ চালেমত উলিওৱা ৰোড শ্ব'ত তেওঁ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী (গুজৰাট চৰকাৰ), শ্ৰী জগদীশ বিশ্বকৰ্মাৰ সৈতে দাণ্ডিয়াৰ প্ৰদৰ্শন প্ৰত্যক্ষ কৰিছে।
ইয়াৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"#STSangamam য়ে গুজৰাট আৰু তামিলনাডুৰ মাজত শতিকা আগতে উদ্ভৱ হোৱা এক বন্ধন শক্তিশালী কৰি তুলিছে।"

Prime Minister's Office
ST Sangamam is strengthening centuries old bond between Gujarat and Tamil Nadu: PM
26 MAR 2023 10:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Tamil Nadu and Saurashtra Sangamam (ST Sangamam) is strengthening a bond that originated centuries ago between Gujarat and Tamil Nadu.
In a tweet Union Minister of State for Railways and Textiles, Smt Darshana Jardosh informed that she witnessed the performance of dandiya in Salem, Tamil Nadu, a gesture of Saurashtra and Tamil confluence with Minister of State (Govt of Gujarat), Shri Jagdish Vishwakarma during roadshow.
In reply, the Prime Minister said;
“The #STSangamam is strengthening a bond that originated centuries ago between Gujarat and Tamil Nadu.”