প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহিচা কয়া শুরবা গুজরাত অমসুং তামিল নাদুগী মরক্তা লৈরকপা মরী এস.তি সঙ্গমম্না চেৎশীনহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
26 MAR 2023 10:49AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে গুজরাত অমসুং তামিল নাদুগী মরক্তা চহিচা কয়াদগী লৈরক্লবা মরী অমা তামিল নাদু অমসুং সৌরাস্ত্রা সঙ্গমম্না(এস.তি সঙ্গমম)না চেৎশীনহল্লে।
মহাক্না রোদসো মনুংদা গুজরাত সরকারগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী জগদিস বিশ্বাকর্মাগা লোয়ন্না তামিল নাদুগী সালেমদা সৌরাস্ত্রা অমসুং তামিলগী অপুনবা ওইনা দান্দিয়া য়েংখি হায়না ত্বিৎ অমদা রেলৱেজ অমসুং তেক্সতাইলগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রীমতি দরসানা জরদোসনা ফোঙদোকখি।
ত্বিৎ অদুগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
গুজরাত অমসুং তামিল নাদুগী মরক্তা চহিচা কয়াদগী লৈরক্লবা মরী অমা #STSangamam না মপাঙ্গল কনখৎহল্লে”।

Prime Minister's Office
ST Sangamam is strengthening centuries old bond between Gujarat and Tamil Nadu: PM
26 MAR 2023 10:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Tamil Nadu and Saurashtra Sangamam (ST Sangamam) is strengthening a bond that originated centuries ago between Gujarat and Tamil Nadu.
In a tweet Union Minister of State for Railways and Textiles, Smt Darshana Jardosh informed that she witnessed the performance of dandiya in Salem, Tamil Nadu, a gesture of Saurashtra and Tamil confluence with Minister of State (Govt of Gujarat), Shri Jagdish Vishwakarma during roadshow.
In reply, the Prime Minister said;
“The #STSangamam is strengthening a bond that originated centuries ago between Gujarat and Tamil Nadu.”