ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସଟି ସଂଗମମ ଗୁଜରାଟ ଓ ତାମିଲନାଡୁ ମଧ୍ୟରେ ଶତାବ୍ଦୀ ପୁରୁଣା ବନ୍ଧନକୁ ମଜବୁତ କରୁଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 MAR 2023 10:34AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ତାମିଲନାଡୁ ଓ ସୌରାଷ୍ଟ୍ର ସଙ୍ଗମମ (ଏସଟି ସଙ୍ଗମମ) ଶହ ଶହ ବର୍ଷ ପୂର୍ବରୁ ଗୁଜରାଟ ଓ ତାମିଲନାଡୁ ମଧ୍ୟରେ ଗଢି ଉଠିଥିବା ବନ୍ଧନକୁ ମଜବୁତ କରୁଛି ।
କେନ୍ଦ୍ର ରେଳ ଓ ବୟନ ଶିଳ୍ପ ରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀମତୀ ଦର୍ଶନା ଜର୍ଦ୍ଦୋଶ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି, ସେ ତାମିଲନାଡୁର ସାଲେମ ଠାରେ ଏକ ରୋଡ ଶୋରେ ଗୁଜରାଟ ସରକାରଙ୍କ ରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜଗଦୀଶ ବିଶ୍ୱକର୍ମାଙ୍କ ସହ ସୌରାଷ୍ଟ୍ର ଓ ତାମିଲ ସଂଗମର ପ୍ରତୀକ ଦାଣ୍ଡିଆ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଦେଖିଲି ।
ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“#STSangamam ଶହ ଶହ ବର୍ଷ ପୂର୍ବରୁ ଗୁଜରାଟ ଓ ତାମିଲନାଡୁ ମଧ୍ୟରେ ଗଢି ଉଠିଥିବା ବନ୍ଧନକୁ ମଜବୁତ କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
ST Sangamam is strengthening centuries old bond between Gujarat and Tamil Nadu: PM
26 MAR 2023 10:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Tamil Nadu and Saurashtra Sangamam (ST Sangamam) is strengthening a bond that originated centuries ago between Gujarat and Tamil Nadu.
In a tweet Union Minister of State for Railways and Textiles, Smt Darshana Jardosh informed that she witnessed the performance of dandiya in Salem, Tamil Nadu, a gesture of Saurashtra and Tamil confluence with Minister of State (Govt of Gujarat), Shri Jagdish Vishwakarma during roadshow.
In reply, the Prime Minister said;
“The #STSangamam is strengthening a bond that originated centuries ago between Gujarat and Tamil Nadu.”