প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজ্যশিং চাউখৎলবা মতমদা লৈবাক অসি চাউখৎকনি: প্রধান মন্ত্রী
25 MAR 2023 11:21AM by PIB Imphal
ঝারখান্দগী রাঞ্চিদা লুপা করোর ৯৪০০গী নেসনেল হায়ৱেজ প্রোজেক ২১গী অয়াবা পীরকপদা, ত্বিৎ অমদা, এম.পি শ্রী সঞ্জয় সেথনা প্রধান মন্ত্রী শেথনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী নিতিন গাদকরি থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এম.পি শ্রী সঞ্জয় শেথকী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাজ্যশিং চাউখৎলবা মতমদা লৈবাক অসি চাউখৎকনি। হায়রিবা নেসনেল প্রোজেকশিং অসিনা ঝারখান্দ য়াওনা লৈবাক শীনবা থুংনা চাউখৎপদা অনৌবা ইনোৎ অমা পীরগনি”।

Prime Minister's Office
The development of the country lies in the development of the states: PM
25 MAR 2023 11:21AM by PIB Delhi
In a tweet, Member of Parliament, Shri Sanjay Seth has expressed heartfelt gratitude to Prime Minister, Shri Narendra Modi and Transport and Highways Minister, Shri Nitin Gadkari for approval of 21 National Highway projects costing Rs 9400 crore in Ranchi, Jharkhand.
Responding to the tweet by Member of Parliament, Shri Sanjay Seth about aforesaid project, the Prime Minister said;
“The development of the country lies in the development of the states. These national projects will give a new impetus to the progress of the entire country including Jharkhand.”