প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চান্দাউছি আৰু ছিকন্দৰাবাদৰ ভুক্তভোগীসকলৰ বাবে পিএমএনআৰএফৰ পৰা আৰ্থিক সাহায্য ঘোষণা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
17 MAR 2023 8:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ পৰা চান্দাউছি আৰু ছিকন্দৰাবাদৰ নিহতসকলৰ বাবে আৰ্থিক সাহায্য ঘোষণা কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইট কৰে;
"চান্দাউছি আৰু ছিকন্দৰাবাদত সংঘটিত হোৱা শোকাৱহ দুৰ্ঘটনাত মৃত্যু হোৱা প্ৰত্যেকজন লোকৰ নিকট আত্মীয়ক পিএমএনআৰএফৰ পৰা ২ লাখ টকাৰ আৰ্থিক সাহায্য ঘোষণা কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodiয়ে। একেদৰে, আহতসকলক ৫০ হাজাৰ টকা দিয়া হ'ব।"

Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF for victims of Chandausi and Secunderabad
17 MAR 2023 8:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of Chandausi and Secunderabad.
The Prime Minister's office tweeted;
"PM @narendramodi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF to the next of kin of each deceased in the tragedies in Chandausi and Secunderabad. Those injured would be given Rs. 50,000."