প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চন্দৌসি অমসুং সিকন্দরবাদকী থৌদোকশিংদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফতগী প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
17 MAR 2023 8:07PM by PIB Imphal
চন্দৌসি অমসুং সিকন্দরবাদকী থৌদোকশিংদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ(পি.এম.এন.আর.এফ)তগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এক্স-গ্রেসিয়া অমা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“চন্দৌসি অমসুং সিকন্দরবাদকী খুদোংথিবা থৌদোকশিংদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা প্রধান মন্ত্রী@narendramodi না লাউথোক্লে। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি”।

Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF for victims of Chandausi and Secunderabad
17 MAR 2023 8:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of Chandausi and Secunderabad.
The Prime Minister's office tweeted;
"PM @narendramodi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF to the next of kin of each deceased in the tragedies in Chandausi and Secunderabad. Those injured would be given Rs. 50,000."