প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী অনুৰাগ ঠাকুৰৰ নিবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
16 MAR 2023 1:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তথ্য আৰু সম্প্ৰচাৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী অনুৰাগ ঠাকুৰে লিখা 'এক অনিশ্চিত বিশ্বলৈ আশাৰ ৰেঙণি কঢ়িয়াইছে ভাৰতৰ যুৱ প্ৰজন্মই' শীৰ্ষক এটা নিবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এইদৰে টুইট কৰিছে;
'এক অনিশ্চিত বিশ্বলৈ আশাৰ ৰেঙণি কঢ়িয়াইছে ভাৰতৰ যুৱ প্ৰজন্মই, লিখিছে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী @ianuragthakur...এ আপোনাসৱে পঢ়িব!
https://timesofindia.indiatimes.com/india/speaking-their-mind-green-clean-and-peaceful/articleshow/98670579.cms
নমো এপ্পৰ মাধ্যমেৰে'

Prime Minister's Office
PM shares Union Minister, Shri Anurag Thakur 's article
16 MAR 2023 1:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article titled 'India’s youth brings hope to an uncertain world' written by the Information and Broadcasting Minister, Shri Anurag Thakur.
The Prime Minister's office tweeted;
"India’s youth brings hope to an uncertain world, writes Union Minister @ianuragthakur... Do read!
timesofindia.indiatimes.com/india/speaking…
via NaMo App"