প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ থাকুরগী আর্তিকল য়েংহনখ্রে
16 MAR 2023 1:07PM by PIB Imphal
লৈতাদবা মালেম অমদা ভারতকী নহারোলশিংনা থাজবা পুরক্লে’ হায়না মিংথোনবা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ থাকুরনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়েংহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“‘লৈতাদবা মালেম অমদা ভারতকী নহারোলশিংনা থাজবা পুরক্লে, য়ুনিয়ন মিনিস্তর @ianuragthakur না ইখি….পাবীয়ু!
timesofindia.indiatimes.com/india/speaking…
নমো এপ্পকী খুৎথাংদা”

Prime Minister's Office
PM shares Union Minister, Shri Anurag Thakur 's article
16 MAR 2023 1:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article titled 'India’s youth brings hope to an uncertain world' written by the Information and Broadcasting Minister, Shri Anurag Thakur.
The Prime Minister's office tweeted;
"India’s youth brings hope to an uncertain world, writes Union Minister @ianuragthakur... Do read!
timesofindia.indiatimes.com/india/speaking…
via NaMo App"