প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নানকসাহি সম্মাত ৫৫৫ হৌরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সিখ মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে
14 MAR 2023 8:06PM by PIB Imphal
নানকসাহি সম্মাত ৫৫৫ হৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী মফম কয়াদা লৈরিবা সিখ মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“নানকসাহি সম্মাত ৫৫৫ হৌরকপদা, মালেম শীনবা থুংনা লৈরিবা সিখ মীয়াম তরাম্না ওক্লি। লাক্লিবা চহি অসি হরাওবা, হকচাং ফবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবনা পীক থনবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets Sikh community on the commencement of Nanakshahi Sammat 555
14 MAR 2023 8:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Sikh community around the world on the commencement of Nanakshahi Sammat 555.
The Prime Minister tweeted;
“As Nanakshahi Sammat 555 commences, greetings to the Sikh community around the world. May the coming year be filled with happiness, wonderful health and prosperity.”