ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏମଏସଏମଇ ପ୍ରତିଯୋଗିତା (ଏଲଇଏଏନ) ଯୋଜନାର ଲିଙ୍କ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
14 MAR 2023 8:33AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏମଏସଏମଇ ପ୍ରତିଯୋଗିତା (ଏଲଇଏଏନ) ଯୋଜନାର ଲିଙ୍କ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ଓ କହିଛନ୍ତି ଏମଏସଏମଇ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ମଜବୁତ କରିବା ପାଇଁ ଆମ ଉଦ୍ୟମର ଏହା ଏକ ଅଂଶ । ଯାହା ଭାରତର ଅର୍ଥନୈତିକ ବିକାଶର ପ୍ରମୁଖ ସ୍ତମ୍ଭ । ଏମଏସଏମଇ ପ୍ରତିଯୋଗିତା (ଏଲଇଏଏନ) ଯୋଜନା ଏମଏସଏମଇ ଚାମ୍ପିଅନ ଯୋଜନା ଅନ୍ତର୍ଗତ ଆରମ୍ଭ ହୋଇଛି ।
କେନ୍ଦ୍ର ସୂକ୍ଷ୍ମ, ଲକ୍ଷୁ ଓ ମଧ୍ୟମ ଉଦ୍ୟୋଗ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନାରାୟଣ ରାଣେଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଏମଏସଏମଇ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ମଜବୁତ କରିବା ପାଇଁ ଆମ ଉଦ୍ୟମର ଏହା ଏକ ଅଂଶ, ଯାହା ଭାରତର ଅର୍ଥନୈତିକ ପ୍ରଗତିର ମୁଖ୍ୟ ସ୍ତମ୍ଭ । lean.msme.gov.in”

Prime Minister's Office
PM shares link of MSME Competitive (LEAN) Scheme
13 MAR 2023 11:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the link of MSME Competitive (LEAN) Scheme and said that this is a a part of our efforts to strengthen the MSME sector, which is a key pillar of India’s economic growth. The MSME Competitive (LEAN) Scheme has been launched under MSME Champions Scheme.
In response to the tweet by Union Minister for MSME, Shri Narayan Rane, the Prime Minister tweeted;
"A part of our efforts to strengthen the MSME sector, which is a key pillar of India’s economic growth. lean.msme.gov.in"