প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এম.এস.এম.ই. কম্পিতিতিব (লীন) স্কিমগী লিঙ্ক শিয়র তৌখ্রে
13 MAR 2023 11:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এম.এস.এম.ই. কম্পিতিতিব (লীন) স্কিমগী লিঙ্ক শিয়র তৌখ্রে অমসুং হায়খি মদুদি মসি ভারতকী ইকনোমিক গ্রোথকী মরু ওইবা য়ুম্বী অমা ওইরিবা এম.এস.এম.ই. সেক্তর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয়গী খোঙথাংশিংগী শরুক অমনি। এম.এস.এম.ই. কম্পিতিতিব (লীন) স্কিম অসি এম.এস.এম.ই. চেম্পিয়ন্স স্কিমগী মখাদা হৌদোকখিবনি।
এম.এস.এম.ই.গী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী নারায়ন রানেনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"ভারতকী ইকনোমিক গ্রোথকী মরু ওইবা য়ুম্বী অমা ওইরিবা এম.এস.এম.ই. সেক্তর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয়গী খোঙথাংশিংগী শরুক অমনি। lean.msme.gov.in"

Prime Minister's Office
PM shares link of MSME Competitive (LEAN) Scheme
13 MAR 2023 11:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the link of MSME Competitive (LEAN) Scheme and said that this is a a part of our efforts to strengthen the MSME sector, which is a key pillar of India’s economic growth. The MSME Competitive (LEAN) Scheme has been launched under MSME Champions Scheme.
In response to the tweet by Union Minister for MSME, Shri Narayan Rane, the Prime Minister tweeted;
"A part of our efforts to strengthen the MSME sector, which is a key pillar of India’s economic growth. lean.msme.gov.in"