ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆନ୍ତର୍ଜାତିକ ଯୋଗ ଦିବସ ୨୦୨୩ ଆୟୋଜନ ପୂର୍ବରୁ ୧୦୦ ଦିନ ଅବଗଣନା ଆରମ୍ଭ ଅବସରରେ ତିନି ଦିନିଆ ଯୋଗ ମହୋତ୍ସବ ୨୦୨୩ରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 MAR 2023 11:00AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତିନି ଦିନିଆ ଯୋଗ ମହୋତ୍ସବ ୨୦୨୩ରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ଲୋକଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଆନ୍ତର୍ଜାତିକ ଯୋଗ ଦିବସ ୨୦୨୩ର ଆୟୋଜନ ପୂର୍ବରୁ ୧୦୦ଦିନର ଅବଗଣନା ଆରମ୍ଭ ଅବସରରେ ଏହି ମହୋତ୍ସବ ଆୟୋଜିତ ହେବ । ତିନିଦିନିଆ ଯୋଗ ମହୋତ୍ସବ ୨୦୨୩ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀର ତାଲକଟୋରା ଷ୍ଟାଡିୟମରେ ମାର୍ଚ୍ଚ ୧୩-୧୪ରେ ଓ ମୋରାରଜୀ ଦେଶାଇ ଜାତୀୟ ଯୋଗ ସଂସ୍ଥାନରେ ମାର୍ଚ୍ଚ ୧୫ରେ ଆୟୋଜିତ ହେବ ।
ଆୟୁଷ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଯୋଗ ଦିବସ ପାଇଁ ଆଉ ଶହେ ଦିନ ଥିବା ବେଳେ ଏହାକୁ ଉଦ୍ଦୀପନାର ସହ ପାଳନ ପାଇଁ ଆପଣଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଉଛି । ଏବଂ ଯଦି ଆପଣ ଯୋଗକୁ ନିଜ ଜୀବନରେ ସାମିଲ କରିନାହାନ୍ତି, ତେବେ ଯଥାଶୀଘ୍ର କରିନିଅନ୍ତୁ ।”

Prime Minister's Office
PM urges everyone to participate in the 3-day Yoga Mahotsav 2023 to commemorate 100 days countdown to International Day of Yoga 2023
13 MAR 2023 11:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to participate in the three day Yoga Mahotsav 2023, an event to commemorate 100 days countdown to International Day of Yoga 2023. The three day Yoga Mahotsav 2023 will be held at Talkatora Stadium on 13-14 March and Morarji Desai National Institute of Yoga on March 15 in New Delhi.
Sharing a tweet by Ministry of Ayush, the Prime Minister tweeted;
“With a hundred days to go for Yoga Day, urging you all to mark it with enthusiasm. And, if you haven’t made Yoga a part of your lives already, do so at the earliest.”