প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীপুম খুদিংমক্তা মালেমগী য়োগগী নুমিৎ ২০২৩গী মাংওইননা নুমিৎ ১০০নিগী কাউন্তদাউন হৌনবা নুমিৎ ৩নিগী য়োগ মহোৎসব ২০২৩ পাঙথোক্কদৌরিবা অসিদা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
13 MAR 2023 11:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা মালেমগী য়োগগী নুমিৎ ২০২৩গী নুমিৎ ১০০নিগী কাউন্তদাউন হৌনবা পাঙথোকপা নুমিৎ হুমনিগী য়োগ মহোৎসব ২০২৩গী থৌরমদা শরুক য়ানবা হায়খ্রে। নুমিৎ হুমনিগী য়োগ মহোৎসব ২০২৩ অসি মার্চ ১৩-১৪দা তালকাতোরা স্তেদিয়ম অমসুং মার্চ ১৫দা নই দিল্লীগী মোরার্জী দেসাই নেস্নেল ইন্সতিত্যুত ওফ য়োগদা পাঙথোক্কনি।
আয়ুশ মন্ত্রালয়না তৌখিবা ত্বিত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“য়োগ নুমিৎ লাক্কদবা নুমিৎ চামা ৱাৎপগা লোয়ননা মসিবু থৱায় য়াওনা পাঙথোক্নবা পুম্নমক্তা হায়জরি। অমসুং করিগুম্বা অদোম্না য়োগবু অদোমগী পুন্সিগী শরুক অমা ওইহন্দ্রিবা তারবদি মদু অথুবদা তৌবীয়ু।”

Prime Minister's Office
PM urges everyone to participate in the 3-day Yoga Mahotsav 2023 to commemorate 100 days countdown to International Day of Yoga 2023
13 MAR 2023 11:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to participate in the three day Yoga Mahotsav 2023, an event to commemorate 100 days countdown to International Day of Yoga 2023. The three day Yoga Mahotsav 2023 will be held at Talkatora Stadium on 13-14 March and Morarji Desai National Institute of Yoga on March 15 in New Delhi.
Sharing a tweet by Ministry of Ayush, the Prime Minister tweeted;
“With a hundred days to go for Yoga Day, urging you all to mark it with enthusiasm. And, if you haven’t made Yoga a part of your lives already, do so at the earliest.”