প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘আৰআৰআৰ’ চলচ্চিত্ৰৰ পৰা সংগ্ৰহ কৰা ‘নাটু নাটু’ নৃত্যটি ‘শ্বেয়াৰ’ কৰিলে কোৰিয়াৰ ভাৰতস্থিত দূতাবাসে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এয়া প্ৰাণৱন্ত আৰু আকৰ্ষণীয় দলীয়া প্ৰচেষ্টা বুলি অভিহিত কৰে
26 FEB 2023 11:09AM by PIB Guwahati
কোৰিয়াৰ ভাৰতস্থিত দূতাবাসে ‘আৰআৰআৰ’ চলচ্চিত্ৰৰ ‘নাটু নাটু’ নৃত্যটি ‘শ্বেয়াৰ’ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘এয়া প্ৰাণৱন্ত আৰু আকৰ্ষণীয় দলীয় প্ৰচেষ্টা’ বুলি অভিহিত কৰে।
কোৰিয়াৰ ভাৰতস্থিত দূতাবাসৰ এটা ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে;
"প্ৰাণৱন্ত আৰু আকৰ্ষণীয় দলীয় প্ৰচেষ্টা।"

Prime Minister's Office
Korean Embassy in India shares Naatu Naatu dance cover from RRR movie
PM calls it lively and adorable team effort
26 FEB 2023 11:09AM by PIB Delhi
The Korean Embassy in India has shared Naatu Naatu dance cover from RRR movie. Prime Minister Shri Narendra Modi called it lively and adorable team effort.
In response to a tweet by Korean Embassy in India, the Prime Minister tweeted;
“Lively and adorable team effort. ”