প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতীয় ক্ৰিকেটাৰ চেতেশ্বৰ পূজাৰাই তেওঁৰ ১০০ সংখ্যক টেষ্ট মেচ খেলাৰ পূৰ্বে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীক সাক্ষাৎ কৰে
14 FEB 2023 10:25PM by PIB Guwahati
ভাৰতীয় ক্ৰিকেটাৰ চেতেশ্বৰ পূজাৰাই তেওঁৰ ১০০ সংখ্যক টেষ্ট খেলৰ পূৰ্বে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাসগৃহত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীক সাক্ষাৎ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে চেতেশ্বৰ পূজাৰালৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “আজি আপোনাক আৰু পূজাক লগ পাই বৰ ভাল লাগিল। আপোনাৰ ১০০ সংখ্যক টেষ্ট মেচ আৰু আপোনাৰ কেৰিয়াৰৰ বাবে শুভকামনা।@cheteshwar1”

Prime Minister's Office
Indian cricketer, Cheteshwar Pujara meets Prime Minister Narendra Modi ahead of his 100th Test match
14 FEB 2023 10:25PM by PIB Delhi
Indian Cricketer, Cheteshwar Pujara and his wife Puja met Prime Minister Narendra Modi ahead of his 100th Test match at PM’s residence today. Shri Modi extended his best wishes to Cheteshwar Pujara.
In a tweet, Prime Minister said;
“Delighted to have met Puja and you today. Best wishes for your 100th Test and your career.
@cheteshwar1”