Prime Minister's Office
Indian cricketer, Cheteshwar Pujara meets Prime Minister Narendra Modi ahead of his 100th Test match
14 FEB 2023 10:25PM by PIB Delhi
Indian Cricketer, Cheteshwar Pujara and his wife Puja met Prime Minister Narendra Modi ahead of his 100th Test match at PM’s residence today. Shri Modi extended his best wishes to Cheteshwar Pujara.
In a tweet, Prime Minister said;
“Delighted to have met Puja and you today. Best wishes for your 100th Test and your career.
@cheteshwar1”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী ক্রিকেতর, চেতেশ্বর পুজারানা মাগী ১০০শুবা তেস্ত মেৎচকী মাংওইননা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
14 FEB 2023 10:25PM by PIB Imphal
ভারতকী ক্রিকেতর, চেতেশ্বর পুজারানা মাগী ১০০শুবা তেস্ত মেৎচকী মাংওইননা মহাক্কী লোইনবী পুজাগা লোয়ননা পি.এম.গী য়ুমদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে। শ্রী মোদীনা চেতেশ্বর পুজারাদা য়াউফ-মঙ্গোল পীখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পুজা অমদি অদোমগা ঙসি উনবা ফংজবদা নুংঙাইবা পোকই। অদোমগী ১০০শুবা তেস্ত অমসুং অদোমগী কেরিয়রগীদমক ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
@cheteshwar1”