প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কুনো নেসনেল পার্কতা থমখিবা অনৌবা চিতা ১২ প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
19 FEB 2023 9:21AM by PIB Imphal
কুনো নেসনেল পার্কতা থমখিবা অনৌবা চিতা ১২ প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তরাম্না ওকখ্রে।
ইনভাইরোনমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেত চেঞ্জগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ভুপেন্দ্র যাদবকী ত্বিৎ অমা লৌখৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসিগী থবক অসিদগী ভারতকী মখল মখা কয়াগী লম্লক্কী শা-উচেকশিং ইনোৎ অমা ফংলে”।

Prime Minister's Office
PM welcomes new batch of 12 cheetahs in Kuno National Park
19 FEB 2023 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed the new batch of 12 cheetahs in Kuno National Park.
Quoting a tweet by Union Minister for Environment, Forest & Climate Change, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister tweeted;
“India’s wildlife diversity receives a boost with this development.”