প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইনর্জী সেক্তরদা আত্মনিরভর ভারত পুরক্নবগী থৌরাংবু থাগৎখ্রে
17 FEB 2023 10:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওপন এক্রিএজ লাইসেন্সিং পোলিসী রেজিমগী মখাদা ওরিসাগী মহানদী ওনসোর বেসিনদা অহানবা এক্সপ্লোরেতরী গুহা পুরী-১ হৌদোক্তুনা ইনর্জী সেক্তরদা ভারতপু আত্মনিরভর ওইহন্নবগী লমদা ওইল ইন্দিয়া লিমিতেদনা পায়খৎলিবা থৌরাংবু থাগৎখ্রে‍।
পেত্রোলিয়ম অমদি নেচরেল গ্যাসকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী হরদীপ সিংহ পুরীগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“মসি শিংথানিংঙাইনি অমদি মসিনা ইনর্জী সেক্তরদা আত্মনিরভর পুরক্নবগী মায়কৈদা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থৌরাংদা ইনোৎ হাপ্লে‍।”

Prime Minister's Office
PM hails efforts to make Atmanirbhar Bharat in energy sector
17 FEB 2023 10:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the efforts by Oil India Ltd towards making India atmanirbhar in the energy sector by starting the first exploratory well Puri-1 in Mahanadi Onshore Basin in Odisha under Open Acreage Licensing Policy regime.
Sharing a tweet by Union Minister for Petroleum & Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister tweeted;
“This is noteworthy and it invigorates our efforts towards being Aatmanirbhar in the energy sector.”