প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চিকিৎসকসকলক তেওঁলোকৰ উদ্ভাৱন আৰু নতুন পৰিৱৰ্তনক আঁকোৱালি লোৱাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে
13 FEB 2023 9:17AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সদায় উদ্ভাৱনৰ ক্ষেত্ৰত আগভাগ লোৱাৰ বাবে আৰু চিকিৎসা জগতত নতুন পৰিৱৰ্তন কৰাৰ বাবে চিকিৎসকসকলক প্ৰশংসা কৰে। এইমছ ভুৱনেশ্বৰে এজন পংগু ৰোগীৰ সফল চতুৰ্গুণ জইণ্ট প্ৰতিস্থাপন অস্ত্ৰোপচাৰ কৰিছিল। এইটো ওড়িশাৰ এনে ধৰণৰ প্ৰথম, তথা বিশ্বৰ দ্বিতীয় ঘটনা হিচাপে বিবেচিত হৈছে।
এইমছ ভুৱনেশ্বৰৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"আমাৰ চিকিৎসকসকলক সদায় উদ্ভাৱনৰ ক্ষেত্ৰত শীৰ্ষস্থানত থকা আৰু চিকিৎসা জগতত নতুন পৰিৱৰ্তন গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে তেওঁলোকক প্ৰশংসা কৰিছো। তেওঁলোকৰ নিপুণতাই আমাক গৌৰৱান্বিত কৰে!"

Prime Minister's Office
PM compliments doctors for their innovation and embracing new changes
13 FEB 2023 9:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented the doctors for always being at the forefront of innovation and embracing new changes in the medical world. AIIMS Bhubaneswar conducted successful Quadruple Joint Replacement Surgery in a crippled patient. This is First of its kind in Odisha,Second Case reported Globally.
In response to a tweet by AIIMS Bhubaneswar, the Prime Minister said;
“Compliments to our doctors for always being at the forefront of innovation and embracing new changes in the medical world. Their dexterity makes us proud!”