প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী অনৌবা থবক অমসুং অনৌবা অহোংবশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তরশিং থাগৎখ্রে
13 FEB 2023 9:17AM by PIB Imphal
অনা-লায়য়েংগী লমদা অনৌবা থবকশিং পাংথোকপা অমসুং অনৌবা অহোংবশিং পুরকপদা মতম পুম্নমক্তা মাংজিল থাবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তরশিং থাগৎখ্রে। এ.আই.আই.এম.এস ভুবনেশ্বরনা অরুবা অনাবা মীওই অমদা ক্বাদ্রুপল জোইন্ত রিপ্লেসমেন্ত সর্জরি মাইপাক্না পাংথোকখ্রে। মসি ওরিসাদা অহানবনি, মালেমগী ওইনা অনিশুবা সর্জরিনি।
এ.আই.আই.এম.এস ভুবনেশ্বরগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অনা-লায়য়েংগী লমদা অনৌবা থবকশিং পাংথোকপা অমসুং অনৌবা অহোংবশিং পুরকপদা মতম পুম্নমক্তা মাংজিল থাবগীদমক ঐখোয়গী দোক্তরশিং থাগৎলি। মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবনা ঐখোয় চাউথোকচবা পোকহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM compliments doctors for their innovation and embracing new changes
13 FEB 2023 9:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented the doctors for always being at the forefront of innovation and embracing new changes in the medical world. AIIMS Bhubaneswar conducted successful Quadruple Joint Replacement Surgery in a crippled patient. This is First of its kind in Odisha,Second Case reported Globally.
In response to a tweet by AIIMS Bhubaneswar, the Prime Minister said;
“Compliments to our doctors for always being at the forefront of innovation and embracing new changes in the medical world. Their dexterity makes us proud!”