প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
-৩০ডিগ্ৰী চেণ্টিগ্ৰেডটো টেপযোগে পানী লাভ কৰা ডুংগতি গাঁৱৰ জনতাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 FEB 2023 9:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পুব লাডাখৰ ডেমজোকৰ সমীপৰ ডুংগতি গাঁৱৰ জনতাই -৩০ডিগ্ৰী চেণ্টিগ্ৰেডটো টেপযোগে পানী লাভ কৰাৰ বাবে তেওঁলোকক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে৷
সাংসদ জামীয়াং ছেৰিং নামগিয়ালৰ টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে লিখে;
“ডুংগতিৰ জনতাক অভিনন্দন জনাইছো৷ আমি হৰ ঘৰ জলৰ সপোন পূৰণ কৰাৰ বাবে দৃঢ়তাৰে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates to the people of Dungti village on getting tap water even at -30° C
11 FEB 2023 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the people of Dungti village near Demjok in eastern Ladakh on getting tap water even at -30° C.
Responding to a tweet by MP, Jamyang Tsering Namgyal, the Prime Minister tweeted;
“Congratulations to the people of Dungti! We are strongly committed to fulfilling the vision of providing Har Ghar Jal.”