প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাইনস ৩০ দিগ্রি সেলসিয়সতা তোতি ঈশিং ফংবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা দুংতি খুঙ্গংগী মীয়াম থাগৎখ্রে
11 FEB 2023 9:52AM by PIB Imphal
মাইনস ৩০ দিগ্রি সেলসিয়স ইংবা মফমদা তোতি ঈশিং ফংবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইস্তর্ন লাদাখকী দেমজোক ময়াদা লৈবা দুংতি খুঙ্গংগী মীয়াম থাগৎখ্রে।
এম.পি জাময়াং সেরিং নাময়ালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“দুংতিগী মীয়াম থাগৎচরি! য়ুমথোং খুদিং ঈশিং ফংহন্নবা পান্দম ফংনবা ঐখোয় কন্না হোৎনরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates to the people of Dungti village on getting tap water even at -30° C
11 FEB 2023 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the people of Dungti village near Demjok in eastern Ladakh on getting tap water even at -30° C.
Responding to a tweet by MP, Jamyang Tsering Namgyal, the Prime Minister tweeted;
“Congratulations to the people of Dungti! We are strongly committed to fulfilling the vision of providing Har Ghar Jal.”