Prime Minister's Office
Indian Air Force invites India's Academia, Scientific Community and Industry to Collaborate and partner in its thrust for Self Reliance
PM calls it as Great opportunity for India’s sharpest minds and dynamic entrepreneurs
13 FEB 2023 9:15AM by PIB Delhi
Indian Air Force has invited India's Academia, Scientific Community and Industry to Collaborate and partner in its thrust for Self Reliance. 31 invitations for Expression of Interest have been floated on the eve of Aero India 2023.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called it as a great opportunity for India’s sharpest minds and dynamic entrepreneurs to be vital partners in the mission towards self-reliance. In response to a tweet by Indian Air Force, the Prime Minister said;
“A great opportunity for India’s sharpest minds and dynamic entrepreneurs to be vital partners in the mission towards self-reliance and that too in the defence sector, which has always made our nation proud.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৈবাক অসি মশা-মরোমদোম লেপচবদা থৌনা হাপ্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ইন্দিয়া এয়র ফোর্সনা ভারতকী অখঙ-অহৈশিং, সাইন্সকী লমদা থবক তৌরিবশিং অমসুং ইন্দস্ত্রিদা তকশিনখ্রে
মসি ভারতকী খ্বাইদগী লৌশিং লৈবশিং অমসুং অফবা ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিংগী অচৌবা খুদোংচাবনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
13 FEB 2023 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক অসি মশা-মরোমদোম লেপচবদা থৌনা হাপ্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ইন্দিয়া এয়র ফোর্সনা ভারতকী অখঙ-অহৈশিং, সাইন্সকী লমদা থবক তৌরিবশিং অমসুং ইন্দস্ত্রিদা তকশিনখ্রে। এরো ইন্দিয়া ২০২৩ মাংওইন্না এক্সপ্রেসন ওফ ইন্তরেস্তকী ইনভাইতেসন ৩১ কৌখি।
মশা-মরোমদোম লেপচনবগী মিসন অসিদা মরুওইবা খোঙলোয়শিং ওইবা হায়বসি মসি ভারতকী খ্বাইদগী লৌশিং লৈবশিং অমসুং অফবা ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিংগীদমক অচৌবা খুদোংচাবনি হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে। ইন্দিয়ান এয়র ফোর্সকী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
মশা-মরোমদোম লেপচনবগী মিসন অসিদা মরুওইবা খোঙলোয়শিং ওইবা হায়বসি মসি ভারতকী খ্বাইদগী লৌশিং লৈবশিং অমসুং অফবা ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিংগীদমক অচৌবা খুদোংচাবনি অমসুং মদুশু ঐখোয়গী লৈবাক অসি মতম পুম্নমক্তা চাউথোকচবা পোকহল্লিবা দিফেন্স সেক্তরদনি”।