প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পন্দিৎ দীনদয়াল উপাধ্যায়জি লৈখিদবা নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
11 FEB 2023 10:12AM by PIB Imphal
পন্দিৎ দীনদয়াল উপাধ্যায় লৈখিদবা নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহাক লৈখিদবা নুমিত্তা ঐনা পন্দিৎ দীনদয়াল উপাধ্যায়গী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। লৈবাক চাউখৎনবা অমসুং লায়রবশিং য়াইফনবা মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিং ঐখোয়না কৈদৌঙৈদা কাউবা ঙম্লোই। মহাক্কী মঙলান্না ইথিল পীদুনা, চাউখৎ-থৌরাংগী মহৈশিং তোল্লবশিং অমসুং লায়রবশিংদা য়ৌহন্নবা ঐখোয়না অহিং-নুংথিল চুপ্পা থবক পায়খৎলি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Pandit Deendayal Upadhyaya Ji on his Punya Tithi
11 FEB 2023 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Pandit Deendayal Upadhyaya Ji on his Punya Tithi.
The Prime Minister tweeted;
“I pay homage to Pandit Deendayal Upadhyaya Ji on his Punya Tithi. We will never forget his efforts for national progress and serving the poor. Inspired by his vision, we are working round the clock to ensure the fruits of development reach the marginalised and the downtrodden.”