প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী মীয়াম খ্বাইদগী ফবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফংফম থোকই: প্রধান মন্ত্রী
11 FEB 2023 9:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মীয়ামদা খ্বাইদগী ফবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফংহন্নবা সরকারনা থবক পায়খৎলে। ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা মাইকৈদা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিং পাক-শন্না থাগৎনরে।
কর্নাতকাগী চীফ মিনিস্তরগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঐখোয়গী মীয়াম খ্বাইদগী ফবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফংফম থোকই, মরম অদুনা ঐখোয়গী সরকারনা মদু ফংহন্নবা মতম পুম্নমক্তা কন্না হোৎনগনি। ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা মাইকৈদা ঐখোয়গী থবকশিং পাক-শন্না থাগৎনরে”।

Prime Minister's Office
Our people deserve the best possible infrastructure: PM
11 FEB 2023 9:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Government is committed towards providing the best possible infrastructure to the people. PM also said that Government’s strides in infra creation have been widely lauded.
Responding to a tweet by Karnataka Chief Minister, the Prime Minister tweeted;
“Our people deserve the best possible infrastructure, which our Government will always work hard to provide. Our strides in infra creation have been widely lauded.”