Prime Minister's Office
PM condoles demise of veteran singer, Vani Jairam
04 FEB 2023 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran singer, Vani Jairam.
The Prime Minister tweeted;
“The talented Vani Jairam Ji will be remembered for her melodious voice and rich works, which covered diverse languages and reflected different emotions. Her passing away is a major loss for the creative world. Condolences to her family and admirers. Om Shanti.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰবীণ গায়িকা বাণী জয়ৰামৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰে
04 FEB 2023 8:37PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰবীণ গায়িকা বাণী জয়ৰামৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"প্ৰতিভাশালী বাণী জয়ৰাম জীক তেওঁৰ সুমধুৰ কণ্ঠস্বৰ আৰু সমৃদ্ধ কামৰ বাবে স্মৰণ কৰা হ'ব, যিয়ে বিভিন্ন ভাষা সামৰি লৈছিল আৰু বিভিন্ন আৱেগ প্ৰতিফলিত কৰিছিল। তেওঁৰ মৃত্যু সৃষ্টিশীল পৃথিৱীৰ বাবে এটা ডাঙৰ ক্ষতি। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছোঁ। ঔম শান্তি।"