Prime Minister's Office
PM condoles demise of veteran singer, Vani Jairam
04 FEB 2023 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran singer, Vani Jairam.
The Prime Minister tweeted;
“The talented Vani Jairam Ji will be remembered for her melodious voice and rich works, which covered diverse languages and reflected different emotions. Her passing away is a major loss for the creative world. Condolences to her family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শৈশকপী বানী জয়রাম লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 FEB 2023 8:37PM by PIB Imphal
অহল ওইরবী শৈশকপী বানী জয়রাম লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“তোঙান-তোঙানবা লোন কয়াদা ঈশৈ শকখিবী অমসুং পুক্নিংগী ইহুল কয়াগী মমি তাখিবা মহাক্কী খোইথুম্লবা খোঞ্জেল অমসুং মশিং য়াম্লবা ঈশৈগীদমক বানী জয়রাম নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক লৈখিদবা অসি কলাগী তাইবং অসিগী অচৌবা মাংজবা অমনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।