প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না স্তীল ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়াবু থাগৎখ্রে
04 FEB 2023 10:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী ২০২৩দা পুৱারী ওইনা হোৎ মেতল, ক্রুদ স্তীল অমসুং সেলেএবল স্তীল থাগী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংনা পুথোকখিবগীদমক স্তীল ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়া লিমিতেদপু থাগৎখ্রে।
স্তীল মন্ত্রালয়গী ত্বিত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রী ত্বিত তৌখি;
“ভারতনা আত্মনির্ভর ওইনবা হোৎনবদা মরু ওইরিবা সেক্তর অমদগী নুংঙাইবা পাউ তাবা ফংলি।”

Prime Minister's Office
PM lauds the Steel Authority of India
04 FEB 2023 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Steel Authority of India Limited on achieving the highest monthly production of Hot Metal, Crude Steel, and Saleable Steel in history in January 2023.
Responding to a tweet by Ministry of Steel, the Prime Minister tweeted;
“Encouraging news from a sector vital to India being Aatmanirbhar.”