Prime Minister's Office
PM lauds the Steel Authority of India
04 FEB 2023 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Steel Authority of India Limited on achieving the highest monthly production of Hot Metal, Crude Steel, and Saleable Steel in history in January 2023.
Responding to a tweet by Ministry of Steel, the Prime Minister tweeted;
“Encouraging news from a sector vital to India being Aatmanirbhar.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ষ্টীল অথৰিটী অব ইণ্ডিয়া’ক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা
04 FEB 2023 10:57AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৩ চনৰ জানুৱাৰীমাহত ‘হট মেটেল’, ‘ক্ৰুড ষ্টীল’ আৰু ‘চেলেবল ষ্টীল’ৰ এই পৰ্যন্ত সৰ্বাধিক মাহিলী উৎপাদন সম্ভৱ কৰাৰ বাবে ‘ষ্টীল অথৰিটী অব ইণ্ডিয়া লিমিটেড’ক প্ৰশংসা কৰে।
তীখা মন্ত্ৰালয়ৰ এটা ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে;
"আত্মনিৰ্ভৰ ভাৰতৰ বাবে গুৰুত্বপূৰ্ণ খণ্ড এটাৰ পৰা এয়া হৈছে উৎসাহজনক বাতৰি।"