প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী অন্ন মীয়াম্না পাম্ননবা ভারত শীনবা থুংনা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
03 FEB 2023 9:21AM by PIB Imphal
শ্রী অন্ন মীয়াম্না পাম্নবা ভারত শীনবা থুংনা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
অসাম সেক্রেতরিয়েত্তা মিল্লেত কেফে অমা শঙ্গাবগী মতাংদা অসামগী চীফ মিনিস্তরগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখি।
শ্রী মোদীনা ত্বিৎ তৌখি:
“শ্রী অন্না মীয়াম্না পাম্ননবা ভারত শীনবা থুংনা পায়খৎলিবা অসিগুম্বা থবক অমা য়াওনা তোঙান-তোঙানবা থবকশিং উবদা হরাওই”।

Prime Minister's Office
PM lauds endeavours across India to make Shree Ann popular
03 FEB 2023 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded endeavours being undertaken across India to make Shree Ann popular.
The Prime Minister was reacting to the Assam Chief Minister's tweet about inauguration of millet cafe in the Assam Secretariat.
Shri Modi tweeted:
"Glad to see various endeavours, like this one, being undertaken across India to make Shree Ann popular."