প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত উপকূলৰক্ষী বাহিনীৰ জোৱানসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
01 FEB 2023 9:21AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে উপকূলৰক্ষী বাহিনীৰ জোৱানসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত উপকূলৰক্ষী বাহিনীৰ সকলো জোৱানকে শুভেচ্ছা জনালো। পেছাদাৰিত্ব আৰু আমাৰ উপকূলসমূহক সুৰক্ষিত ৰাখিবলৈ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে ভাৰতীয় উপকূলৰক্ষী বাহিনী সৰ্বজনবিদিত। মই লগতে তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যৎ প্ৰয়াসৰ বাবে শুভকামনা জনালো। @IndiaCoastGuard"

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all Coast Guard personnel on their Raising Day
01 FEB 2023 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all Coast Guard personnel on their Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to all Coast Guard personnel on their Raising Day. The Indian Coast Guard is known for its professionalism and efforts to keep our coasts safe. I also convey my best wishes to them for their future endeavours. @IndiaCoastGuard"