Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all Coast Guard personnel on their Raising Day
01 FEB 2023 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all Coast Guard personnel on their Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to all Coast Guard personnel on their Raising Day. The Indian Coast Guard is known for its professionalism and efforts to keep our coasts safe. I also convey my best wishes to them for their future endeavours. @IndiaCoastGuard"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কোস্ত গার্দ পর্সনেল পুম্নমক্তা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 FEB 2023 9:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোস্ত গার্দ পর্সনেল পুম্নমক্তা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কোস্ত গার্দ পর্সনেল পুম্নমক্তা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভারতকী কোস্ত গার্দ অসি মখোয়গী প্রোফেস্নেলিজম অমদি সমুদ্র মপালশিংবু শাফনা থম্নবা খোঙথাংশিংগীদমক খঙনৈ। ঐহাক্না মখোয়গী তুংলমচৎকীদমক মখোয়দা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি। @IndiaCoastGuard”