প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডিজিটেল লেনদেনে বহুতৰ জীৱনলৈ সুবিধা আৰু স্বাচ্ছ্যন্দ কঢ়িয়াই আনিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
21 JAN 2023 7:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি দেশবাসীৰ জীৱনলৈ ডিজিটেল লেনদেনৰ দ্বাৰা হোৱা সুবিধা আৰু স্বাচ্ছ্যন্দৰ কথা উল্লেখ কৰে।
এজন নাগৰিকৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"ডিজিটেল লেনদেনে বহুতৰ জীৱনলৈ সুবিধা আৰু স্বাচ্ছ্যন্দ কঢ়িয়াই আনিছে । এই বিষয়ত অনেক উদাহৰণ পাব।"
একেদৰে, ভাৰতত ডিজিটেল পৰিশোধ গ্ৰহণ সন্দৰ্ভত প্ৰবাসী ভাৰতীয়ৰ টুইটৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"এয়া সমগ্ৰ ভাৰততে এক সাধাৰণ দৃশ্য... আমাৰ জনসাধাৰণে প্ৰযুক্তি আৰু উদ্ভাৱনৰ সৈতে খাপ খোৱাত উল্লেখনীয় নিপুণতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে।"

Prime Minister's Office
Digital payments have brought ease and comfort in the lives of many : PM
21 JAN 2023 7:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today noted the ease and comfort brought by digital payments in the life of many.
In a reply to a tweet by a citizen, the Prime Minister tweeted:
"Digital payments have brought ease and comfort in the lives of many. You will find many anecdotes on this."
Similarly, replying to a Pravasi Bharatiya's tweet on the adoption of digital payments in India, the Prime Minister tweeted :
"It is a common sight across India…our people have shown remarkable dexterity in adapting to tech and innovation."