প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিজিতেল পেমেন্তশিংনা মীওই কয়াগী পুন্সি হিংবদা লাইহল্লে অমসুং নুংঙাইহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
21 JAN 2023 7:15PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি দিজিতেল পেমেন্তশিংনা মীওই কয়াগী পুন্সি হিংবদা লাইহল্লে অমসুং নুংঙাইহল্লে।
নাগরিক অমগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“দিজিতেল পেমেন্তশিংনা মীওই কয়াগী পুন্সি হিংবদা লাইহল্লে অমসুং নুংঙাইহল্লে। মসিগী মতাংদা অদোম্না নুংঙাইরবা ৱারি কয়া তাবা ফংগনি”।
ভারত্তা দিজিতেল পেমেন্তশিং শীজিন্নবগী মতাংদা প্রভাসী ভারতিয় অমগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“মসি ভারত শীনবা থুংনা অমতা ওইনা উরে… তেক্নোলোজি অমসুং অনৌবা থবকশিং তৌবদা শিংথানিঙাই ওইনা হৈথোই-শিংথোইবা ঐখোয়গী মীয়াম্না উৎলে”।

Prime Minister's Office
Digital payments have brought ease and comfort in the lives of many : PM
21 JAN 2023 7:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today noted the ease and comfort brought by digital payments in the life of many.
In a reply to a tweet by a citizen, the Prime Minister tweeted:
"Digital payments have brought ease and comfort in the lives of many. You will find many anecdotes on this."
Similarly, replying to a Pravasi Bharatiya's tweet on the adoption of digital payments in India, the Prime Minister tweeted :
"It is a common sight across India…our people have shown remarkable dexterity in adapting to tech and innovation."