ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରେଷ୍ଠ ମୂଳ ଗୀତ ‘ନାଟୁ ନାଟୁ' ପାଇଁ ଗୋଲଡେନ୍ ଗ୍ଲୋବ ପୁରସ୍କାର ଜିତିଥିବାରୁ ଆରଆରଆର ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 JAN 2023 8:02PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ମୂଳ ଗୀତ ‘ନାଟୁ ନାଟୁ' ପାଇଁ ଗୋଲଡେନ୍ ଗ୍ଲୋବ ପୁରସ୍କାର ଜିତିବା ପାଇଁ ଆରଆରଆର ର ସମଗ୍ର ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଆରଆରଆର ଚଳଚ୍ଚିତ୍ର ଦ୍ୱାରା ଏକ ଟୁଇଟ୍ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଏକ ବିଶେଷ ସଫଳତା! ଏମ ଏମ କିରାବାଣୀ, ପେମ ରକ୍ଷିତ, କାଳ ଭୈରବ, ଚନ୍ଦ୍ରାବୋଷ, ରାହୁଳ ସିପିଲଗୁଞ୍ଜଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ମୁଁ ମଧ୍ୟ ଏସ ଏସ ରାଜାମୌଳି, ଜୁନିୟର ଏନଟିଆର, ରାମ ଚରଣ ଏବଂ ଆରଆରଆର ଚଳଚ୍ଚିତ୍ରର ସମସ୍ତ ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି । ଏହି ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ ସମ୍ମାନ ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ବହୁତ ଗର୍ବିତ କରିଛି ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates RRR team on winning Golden Globe Award for Best Original Song ‘Naatu Naatu’
11 JAN 2023 12:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the entire team of RRR on winning the Golden Globe Award for Best Original Song ‘Naatu Naatu’.
Sharing a tweet by RRR movie, the Prime Minister tweeted;
“A very special accomplishment! Compliments to M M Keeravaani, Prem Rakshith, Kaala Bhairava, Chandrabose, Rahul Sipligunj. I also congratulate S S Rajamouli, Jr NTR, Ram Charan and the entire team of RRR Movie. This prestigious honour has made every Indian very proud.