প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘নাতু নাতু’ ঈশৈদা বেস্ত ওরিজিনেল সোংগী গোল্দন গ্লোব এৱার্দ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা আর.আর.আর তিম থাগৎখ্রে
11 JAN 2023 12:43PM by PIB Imphal
‘নাতু নাতু’ ঈশৈদা বেস্ত ওরিজিনেল সোংগী গোল্দন গ্লোব এৱার্দ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর.আর.আর তিম থাগৎখ্রে।
আর.আর.আর মুভিগী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অখন্নবা মাইপাকপা অমনি! এম.এম কেরাভানি, প্রেম রক্ষিথ, কালা ভাইরাবা, চন্দ্রবোস, রাহুল সিপ্লিগঞ্জ থাগৎচরি। ঐনা এস.এম রাজামৌলি, জুনিয়র এন.তি.আর, রাম চারন অমসুং আর.আর.আর মুভি কাংবুশু থাগৎলি। মসিগী লেমজনিঙাই ওইরবা মিংচৎ অসিনা ভারতমচা খুদিংমক চাউথোকচহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates RRR team on winning Golden Globe Award for Best Original Song ‘Naatu Naatu’
11 JAN 2023 12:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the entire team of RRR on winning the Golden Globe Award for Best Original Song ‘Naatu Naatu’.
Sharing a tweet by RRR movie, the Prime Minister tweeted;
“A very special accomplishment! Compliments to M M Keeravaani, Prem Rakshith, Kaala Bhairava, Chandrabose, Rahul Sipligunj. I also congratulate S S Rajamouli, Jr NTR, Ram Charan and the entire team of RRR Movie. This prestigious honour has made every Indian very proud.