প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মরুওইবা হিরমশিংদা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং পায়খৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা নাগালেন্দগী মীয়াম থাগৎখ্রে
07 JAN 2023 3:53PM by PIB Imphal
মরুওইবা হিরমশিং হায়বদি লম্বী-থোঙ, লাইরিক-লাইশু তম্বা, তুরিজম অমসুং ইনর্জিদা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং পায়খৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগালেন্দগী মীয়াম থাগৎখ্রে।
নাগালেন্দগী চীফ মিনিস্তর, নৈফিয়ু রিওগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মরুওইবা হিরমশিং হায়বদি লম্বী-থোঙ, লাইরিক-লাইশু তম্বা, তুরিজম অমসুং ইনর্জিদা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং পায়খৎপগীদমক নাগালেন্দগী ইচল-ইচেশিং অমসুং ইচিন-ইনাওশিং থাগৎচরি। নাগালেন্দগী মীয়ামগী অনিংবশিং থুংনবা এন.দি.এ সরকারনা থবক পাংথোক্লে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates people of Nagaland for development works in key sectors
07 JAN 2023 3:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated people of Nagaland for the development works which cover key sectors like connectivity, education, tourism and energy.
In response to a tweet by the Chief Minister of Nagaland, Neiphiu Rio, the Prime Minister said;
"Congratulations to my sisters and brothers of Nagaland for the development works which cover key sectors like connectivity, education, tourism and energy. The NDA Government is committed to fulfilling aspirations of the dynamic people of Nagaland."