প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সাবিত্ৰীবাই ফুলেৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
03 JAN 2023 11:54AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সাবিত্ৰীবাই ফুলেৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
আজি টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"প্ৰেৰণাদায়ী সাবিত্ৰীবাই ফুলেজীৰ জন্মজয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। তেখেত আমাৰ নাৰী শক্তিৰ অদম্য আত্মাৰ প্ৰতীক। তেখেতৰ জীৱন মহিলাসকলক শিক্ষিত কৰা আৰু সৱলীকৰণৰ বাবে সমৰ্পিত আছিল। তেওঁ সামাজিক সংস্কাৰ আৰু সমাজসেৱাৰ ওপৰত দিয়া গুৰুত্বও সমানে অনুপ্ৰেৰণাদায়ক।"

Prime Minister's Office
PM pays homage to Savitribai Phule on her birth anniversary
03 JAN 2023 11:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Savitribai Phule on her birth anniversary.
"In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to the inspiring Savitribai Phule Ji on her birth anniversary. She personifies the indomitable spirit of our Nari Shakti. Hers was a life devoted to educating and empowering women. Equally inspiring is her focus on social reform and community service."