Prime Minister's Office
PM pays homage to Savitribai Phule on her birth anniversary
03 JAN 2023 11:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Savitribai Phule on her birth anniversary.
"In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to the inspiring Savitribai Phule Ji on her birth anniversary. She personifies the indomitable spirit of our Nari Shakti. Hers was a life devoted to educating and empowering women. Equally inspiring is her focus on social reform and community service."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সাবিত্রিবাই ফুলেগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
03 JAN 2023 11:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাবিত্রিবাই ফুলেগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা সাবিত্রি ফুলেজিগী মফমদা ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ঐখোয়গী নুপীশিংগী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অদু মহাক্না উৎথোক্লে। মহাক্কী পুন্সি নুপীশিং লাইরিক তমহন্নবা অমসুং শক্তি পীনবদা কৎথোক্লে। খুন্নাইগী অওনবশিং পুরক্নবা অমসুং মীয়ামগী থবকশিং পাংথোক্নবা মহাক্না মিৎয়েং চঙবা অসিনা ঐখোয়দা চপ মান্নবা থৌনা হাপ্লে”।