প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পি.ভি চালাপতি রাও লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 JAN 2023 8:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহল ওইরবা বি.জে.পি লুচিংবা শ্রী পি.ভি চালাপতি রাও লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ মহাক্না পাংথোক্লম্বা অফবা থবকশিং অমসুং মমা লৈবাক নুংশিবা অদুগীদমক শ্রী পি.ভি চালাপতি রাও গারু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মশিং থিঙমদ্রবা বি.জে.পি থৌমীশিংগীদমক মহাক থৌনাগী লেংদ্রবা হৌরকফম অমা ওইহৌরগনি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles death of Shri PV Chalapathi Rao
01 JAN 2023 8:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the demise of veteran BJP leader Shri PV Chalapathi Rao.
In a tweet, Shri Modi said :
"Shri PV Chalapathi Rao Garu will be remembered for his outstanding service and patriotic zeal. He will remain a source of inspiration for countless BJP Karyakartas. Anguished by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."