প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ক্রিকেত শান্নরোয় রিসাব পন্ত এক্সিদেন্ত থোকপদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
30 DEC 2022 4:38PM by PIB Imphal
শক্নাইরবা ক্রিকেত শান্নরোয় রিসাব পন্ত এক্সিদেন্ত থোকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শক্নাইরবা ক্রিকেত শান্নরোয় রিসাব পন্ত এক্সিদেন্ত থোকপদা নুংঙাইতবা পোকহল্লে। মহাক্কী হকচাং ফগৎলক্নবা অমসুং তেক্ত-কাইদনবা ঐনা ঈশ্বরগী মফমদা থৌনিজরি।@RishabhPant17”

Prime Minister's Office
PM distressed by the accident of cricketer, Rishabh Pant
30 DEC 2022 4:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow over the accident of noted cricketer, Rishabh Pant.
The Prime Minister tweeted;
"Distressed by the accident of noted cricketer Rishabh Pant. I pray for his good health and well-being. @RishabhPant17"